Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

Sign in to follow this  
bOrAkU

Pret schimbare baterie iPhone 2019: creste cu minim 10$

Recommended Posts

Stiti ca in 2018 schimbarea bateriei unui iPhone costa mai putin, datorita unui scandal in care Apple a fost implicat, pentru ca limitau puterea de procesoare atunci cand bateria se degrada. Ei bine, oferta a fost doar pana la final de 2018, de la anul o sa coste mai mult. 

Please Login or Register to see this image.

Pretul oficial pentru orice baterie de iPhone a fost de 39$ pana in decembrie 2018. In Romania, la iStyle spre exemplu, pretul a scazut la 200 lei cu tot cu manopera. Din 2019 preturile oficiale vor fi urmatoarele:

  • $49: iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 si  iPhone 8 Plus
  • $69: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR si iPhone X
  • $79: Alte modele

Practic, pretul creste cu 10 de dolari pentru modelele vechi. In Romania asta inseamna 10 Euro, deci probabil vreo 50 de lei.

Cu alte cuvinte, daca bateria voastra a scazut mult in capacitate (puteti verifica asta in Setari -> Baterie -> Battery Health) atunci probabil ca veti dori sa o schimbati anul acesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

IPS Skin designed for PLM
×