Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

AMG
Members
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

 1. Țăran
 2. acilbuper Sternocleidomastoidian
 3. Arkan clar :))
 4. 7 P.S. : Tot rege sunt
 5. Fals E adevarat ca Modolva conduce tara asta? :))
 6. N-am Am / N-am fugarit un caine care ma latra pe strada :))
 7. Vineri , pe data de 12.01.2018 ora 20:30 va avea loc o sedinta cu stafful comunitatii. Rog orice detinator de grad sa participe la sedinta. Orice absenta trebuie sa fie anuntata verbal unui owner / fondator pe teamspeak sau in scris AICI.
 8. As merge , m-as urca in Burj Khalifa , as pune melodia si as trimite mesaje la dusmani :)) Ce ai face daca ai merge cu mine in Dubai? :))
 9. O decizie destul de grea... Cred ca hmm... Da... Da sigur as merge :)) Ce ai face daca ai castiga o suma neinsemnata de bani?
 10. Miercuri , pe data de 03.01.2018 va avea loc o sedinta cu stafful comunitatii. Rog orice detinator de grad sa participe la sedinta. Orice absenta trebuie sa fie anuntata verbal unui owner / fondator pe teamspeak sau in scris AICI.
 11. Aici vom posta orice anunt legat de teamspeak , incepand de la sedinte , intalniri , pana la defectiuni tehnice sau inchideri temporare. Pentru orice nevoie legata de teamspeak fie ca este o nelamurire sau o problema de orice tip apelati la Mr.Malone , TorNeyDo7 sau AMG. *In aceasta sectiune vor posta doar cei din zona administrativa ts.powerlegion.ro , owneri sau fondatori.
 12. Aici se vor posta invoirile / absentele de la sedintele oficiale ale comunitatii POWERLEGION. MODEL : Nick-name : Data absentarii : Motiv : *Cei care si-au motivat absenta verbal pe serverul de ts in fata unui owner / fondator nu sunt obligati sa mai posteze aici. ** Invoirile pe ts se fac doar de la owneri sau fondatori !!! Invoirile adresate altor grade nu sunt luate in considerare. ***La fiecare sedinta se face prezenta. In functie de absente, ownerii vor lua decizia unei penalizari temporare sau permanente , suspendare sau eliminare din stafful PowerLegion.

Community Reputation

0 Neutral

About ourselves
Learn more about AMG

 • Rank
  Fruntaş
IPS Skin designed for PLM
×