Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

Nitoiu
Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Curiozităţi despre moarte. Pasiunea unei jurnaliste americane pentru paranormal, manifestată în urma a două tragedii care i-au marcat viaţa, a determinat-o să pornească o investigaţie care s-a întins pe durata a cinci ani. Femeia a strâns mărturiile a sute de persoane care au lucrat cu bolnavi în stare terminală, dar şi de la cei aflaţi pe patul de moarte, făcând descoperiri uluitoare despre „viaţa de apoi”. Curiozităţi despre moarte: primul semn apare înainte cu 72 de ore Muribunzii încep să vorbească în metafore despre călătoria spre lumină înainte cu 72 de ore de trecerea în nefiinţă. „Când sora mea era pe moarte din cauza cancerului la sân, a spus, parcă frustrată: «nu ştiu cum să plec», apoi a pomenit că ar avea nevoie să fie ajutată la zbor”, povesteşte Patricia. Jurnalista a stat de vorbă şi cu o asistentă care a întâlnit zeci de persoane pe patul de moarte. Aceasta i-a relatat alte cazuri de pacienţi care o rugau să-i ajute să plece spre o destinaţie. „A înţeles soţia mea tot ce trebuie în legătură cu paşaportul şi biletul de călătorie?”, a întrebat-o pe asistenta Maggie Callnan un bărbat chinuit de cancer pancreatic, cu puţin timp înainte să moară. După ce a întâlnit sute astfel de cazuri, Callnan crede că această viziune a morţii ca o călătorie nu este întâmplătoare. În urma experienţelor sale cu pacienţi care nu privesc moartea ca pe un capăt de drum, ci ca pe o posibilă călătorie spre alte tărâmuri, Maggie Callnan a devenit co-autorul cărţii „Final Gifts: Understanding the Special Awareness, Needs, and Communications of the Dying” (n.r. – „Ultimile daruri: Înţelegerea atenţiei speciale, nevoilor şi comunicării celor aflaţi pe moarte”). Curiozităţi despre moarte: rudele sau prietenii decedaţi se întorc la noi Fenomenul, iniţial pus pe seama medicamentelor, a fost analizat de Karlis Osis şi Erlendur Haraldsson, cercetători şi profesori de psihologie la Universitatea din Islanda, care au comparat experienţele unor persoane aflate pe patul de moarte din Statele Unite şi India. Majoritatea pacienţilor care erau conştienţi cu o oră înainte de moarte au declarat că s-au întâlnit cu apropiaţii lor decedaţi, fie că luaseră sau nu medicamente. „Când am intervievat-o pe Audrey Scott, o femeie în vârstă de 84 de ani care se stingea din cauza cancerului, femeia mi-a spus că a fost vizitată de fiul său adoptiv, Frankie, care murise în urmă cu ani buni”, îşi aminteşte jurnalista. În unele cazuri, muribunzii pot vedea prieteni sau rude chiar dacă nu ştiu că aceştia au decedat. În unul din primele cazuri investigate, o mamă care urma să moară la naştere i-a mărturisit medicului său obstetrician, Florence Barrett, că îşi poate vedea tatăl, care decedase cu ani în urmă. Surprinzător este, însă, faptul că lângă tatăl femeii se afla şi sora acesteia, Vida, care murise în urmă cu trei săptămâni şi despre a cărei moarte femeia nu fusese informată. „Vida e cu el”, repeta, surprinsă, lăuza.
  2. ★ Nume real : Nitoiu George ★ Nick CS : Nitoiu ★ Varsta (+ primele 7 cifre CNP) : 18 / 1990910 ★ Skype : Nu il folosesc ★ Steam ON/OFF (+ ID) : ON / https://steamcommunity.com/id/nitoiug ★ Vechime in comunitate : De cateva zile ★ Poti fi ON TEAMSPEAK? (Obligatoriu) : Da ★ Ce sectine doresti ? : Tinand cont ca este vorba de Modarator am ales categoria Discuții tematice & socializare ★ Ai mai detinut o functie pe alte comunitati? (daca da, intrati in detaliu fara nume) : Da, am mai detinut functii de Fondator / Administrator ( Am un nivel mediu sa zic asa in tot ce tine de administrarea unei comunitati si imbunatatirea ei . ★ Experienta in domeniu : Da, cititi mai sus ★ Care este motivul pentru care doresti grad ? : Pentru ca aici pe comunitate pot sa zic ca am regasit un prieten vechi si doresc sa il pot ajuta cu toate cunostintele mele pentru a dezvolta comunitatea si sincer sa fiu m-am saturat sa gasesc comunitati sa depun munca ( zile / nopti pierdute ) si dupa cateva luni sa aud ca se inchide .

Community Reputation

0 Neutral

About ourselves
Learn more about Nitoiu

  • Rank
    Recrut
IPS Skin designed for PLM
×