Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

Alex :*
Members
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. wronge lady Next Exty?
 2. why me good :))? ErmetIC
 3.  sal sunt infernus de pe metin

  1. Alex :*

   Alex :*

   salut ma gasesti pe TS.POWERLEGION.RO sau intru acu pe metin

  2. Alex :*
 4. Servarul sa achizitionat si se lucra la el si in scurt timp va fii FUNCTIONAL 100 %
 5. Salutare! Ce parere aveti daca, comunitatea POWERLEGION si-ar deschide propriul server de Metin2? Ceva de calitate, bine gandit. Credeti ca ar fi un plus pentru comunitate? V-ar interesa sa jucati sau sa va implicati?
 6. Salutare, Imi fac datoria sa informez ca pe data de 14.12.2017 s-a implementat o noua regula in GameTracker.com dupa cum urmeaza: > https://www.gametracker.com/forums/forum.php?site=1&thread=133930 Traducere libera: - Daca esti suspectat ca folosesti orice tip de boosting [moca sau platit], serverul tau cat si contul [cel ce a facut claim] va fi banat permanent. Nu vom tolera aceasta activitate fraudulenta. Va rugam rankativa serverul corect ca toata lumea. -------------- In 11.01.2018 regula a fost 'aplicata fortat' si este in curs de aplicare. Mai mult, in urmatorul topic pentru cerere de unban: > https://www.gametracker.com/forums/forum.php?site=1&thread=108517 A fost adaugata urmatoarea linie: [Folosirea boosturilor] Implicit, nu se pot face cereri de unban daca serverul a fost suspectat/raportat pentru 'boosting'. --------------------- Din informatiile primite pana in prezent, mai mult de 600 servere au fost banate pe GameTracker.com pana'n prezent [si asta doar in noaptea asta], nu s-au facut diferente de hostator, daca s-a suspectat 'boostingul' i-a ars. --------------------- Dupa cum pare situatia, ei se iau dupa urmatoarele criterii: - Servere ce sunt 32/32 linie pe durata noptii. - Serverele primesc raportari regulate din partea rusilor, sau cei ce se bat pe locu 1. --------------------- - Pe scurt, GameTracker se duce pe val, nu face diferente si uita ca intr-un fel sau altul chiar aceste 'boosturi' tine in picioare cursa pentru o cifra. Cum descopera daca are boosting sau nu? - Nu stiu. Prima mea supozitie este ca ei verifica dupa 32/32 pe linie SAU acei multi utilizatori ce au nume TESTSMECHER(1) (2) (3) si asa mai departe [ca si pe TeamSpeak3], insa e doar o supoztiie. Pentru cei ce le e oarecum lene sa citeasca, voi scurta: - Boostingul pe GameTracker este interzis, si daca primesti suficiente raportari poti sa iti iei ban direct. Nota: Acest topic este informativ insa reply-urile sunt acceptate, promovarea de 'hate' va fi cenzurata si sanctionata.
 7. Nick’ul Tau: Alex :* * Propunerea / Sugestia ta: 1. Propun ca gradul de " Moderator ajutor " sa fie transformatic in " Assistent ", parerea mea suna mai bine si sa se primeasca in functie de activitatea membrului 'X " asupra unei sectiuni. 2. Implementarea a unui grad pentru sectiunea de IT si acela find " IT SPECIALIST " , pentru a se ocupa si a ajuta trecatorii din acea categorie. * Detalii Propunere / Sugestie: Respectarea culorilor as dorii sa fie exact cum am pus eu:) * Alte precizari?: Nu am alte precizari un singru lucra astept un pro sau contra din partea voastra.
 8. Este o însuşire regească să faci bine şi să rămâi surd la insulte.

 9. Elicopterul SMURD a fost trimis la un accident ce a avut loc, duminică, între localitățile Așchileu și Cristorel, unde o mașina s-a răsturnat într-un șanț. Incidentul a fost semnalat prin 112, iar la accident au fost trimise mai multe echipaje de la SMURD și SAJ, dar și elicopterul pentru o cât mai eficientă intervenție. Două dintre cele partu persoane din mașină au ieșit pe picioarele lor, iar celelalte două au fost duse la UPU, fiid în stare bună. Elicopterul nu a mai fost folosit. Victimele din acest accident, se pare, că mergeau la o înmormântare. Pentru video e doar la un CLICK DISTANTA.
 10. WTF:)) EU INCAP daca mai slabesc:)
 11. nope... Arkane?
 12. c-un car de ce vrei tu :)_)) dar gnadu meu e banutii bre :*
 13. un 8 cu indulgenta:)

Alex :* last won the day on January 5 2018

Alex :* had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About ourselves
Learn more about Alex :*

 • Rank
  VIP
 • Birthday 04/02/1995

Recent Profile Visitors
546 profile views

IPS Skin designed for PLM
×