Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

Arkan
Members
 • Content count

  634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Organsimul uman conține o mulțime de bacterii bune, necesare vieții? Vestea bună este că sistemul imunitar este capabil să distingă germenii și bacteriile dăunătoare și să lupte împotriva acestora, atunci când atacă organismul. Bacteriile bune pot fi luate prin consumul anumitor alimente, acestea având rol în întărirea sistemului imunitar.
 2. Relațiile fericite stimulează sistemul imunitar? Se pare că atunci când avem o relație fericită cu partenerul este benefic și pentru imunitate. Explicația este că acele momente fericite declanșează eliberarea de endorfine care ne fac să ne simțim bine și reduc stresul, oferind sistemului imunitar un impuls.
 3. Alergiile sunt rezultatele reacției sistemului imunitar la o alarmă falsă? Atunci când te confrunți cu o reacție alergică, sistemul imunitar răspunde la un alergen inofensiv care este perceput ca o amenințare.
 4. Bolile autoimune afectează mai frecvent femeile decât bărbații? Bolile autoimune, precum artrita reumatoidă, boala celiacă sau psoriazisul, sunt acele boli în care sistemul imunitar devine hiperactiv și poate începe să atace celulele sănătoase din organism. Din totalitatea oamenilor care suferă de boli autoimune, femeile reprezintă circa 80%. Deși nu s-a descoperit o cauză concretă a acestor boli, se crede că aceasta este în mare măsură influențată genetic, iar femeile însărcinate prezintă cel mai mare risc în acest sens.
 5. Soarele este important pentru sistemul imunitar? Atunci când o persoană stă la soare, organismul său produce vitamina D, aceasta fiind vitală pentru sănătate. Persoanele cu tulburări autoimune au nevoie de și mai multă vitamina D.
 6. Mersul la sală poate slăbi eficiența sistemului imunitar? Germenii pot fi răspândiți cu ușurință în acest mediu, mai ales atunci când oamenii nu dezinfectează echipamentele/aparatele după ce le utilizează. Totodată, atunci când te antrenezi, corpul eliberează cortizol și adrenalină, acest lucru putând reduce temporar eficacitatea sistemului imunitar.
 7. Curățenia în exces poate slăbi sistemul imunitar? Este recomandat ca igiena să fie un punct important în viața fiecărei persoane, dar excesul de „curat” poate „încurca” sistemul imunitar. Prea multă curățare, șervețele antibacteriene, săpunuri peste săpunuri pot slăbi imunitatea, întrucât curățarea pielii în exces determină scăderea uleiurilor naturale din piele, acest lucru determinând persoanele în cauză să fie mai predispuse la infecții.
 8. Vaccinurile joacă un rol important în „educarea” sistemului imunitar? Acestea ajută sistemul imunitar să producă anticorpi împotriva unor invadatori străini, fără să infecteze organismul cu vreo boală. Așadar, pe viitor, când organismul se confruntă cu acea infecție, știe deja cum să lupte împotriva acesteia.
 9. Stresul poate dăuna sistemului imunitar al unei persoane? Stresul în exces determină vulnerabilitatea organismului, favorizând apariția unor boli.
 10. Prea puțin somn afectează sistemul imunitar? Lipsa de odihnă suprimă eficacitatea sistemului imunitar, astfel că vei fi mai predispus la răceli sau alte boli.
 11. As pleca in Mexic. Ce ai face daca ti se ofera o masina de 100.000 milioane dolari?
 12. Incep eu. Recolta
 13. Am Am / N-am facut sex?

Arkan last won the day on December 27 2017

Arkan had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About ourselves
Learn more about Arkan

 • Rank
  V.I.P
 • Birthday 07/24/1999

Recent Profile Visitors
654 profile views

IPS Skin designed for PLM
×