Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

♞ ツ ㄨ TorNeyDo7 ㄨ╰ ☆ ╮♞
Members
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Salut , momentan avem destul staff !
 2. Odata ce ai primit "Trusted" vei avea acces la o nouă funcție precum ați aplica singur iconițele din grupa jocuri. Tot ce este nevoie, la conectarea pe server este sa comunici botului ce se ocupă cu acest departament, ce jocuri frecventezi. ( acesta îți va da mesaj la conectarea ta pe server) Astfel prin comanda ”assign” ”joc” (assign dota) îți vei aplica o iconiță din categoria jocuri, ține cont că ai dreptul la maxim 2 iconițe de acest gen. Iar prin comanda ”revoke” ”joc” (revoke dota) decizi să renunți la iconița respectivă. BOT-ul are protecție anti-flood, astfel cine decide să îl spameze, va primi un ban de până la 30 de minute Vă mulțumim, Administrația PowerLegion
 3. 1.Accesati LINK (pentru a citi regulamentul in limba romana accesati "Regulament RO" , iar pentru limba engleza , apasati pe "Rules EN"). 2.Apoi cititi regulamentul. 3.Dupa ce cititi regulamentul , sistemul nostru , va va da "Temporary Activated" , iar daca veti fi activ timp de 30 de minute (fara a folosi "iAway" , "Microphone Disabled" , sau "Speakers/Headphones Muted") primiti de la sistemul nostru si "Trusted". Odată cu activarea contului veți avea accesul : La accesarea canalelor fără parolă; Setarea unu avatar fără limite; Setarea propriei descrieri; De a putea vorbii pe canale; De a scrie în privat; De a da poke; La suportul tehnic al TeamSpeak-ului.

♞ ツ ㄨ TorNeyDo7 ㄨ╰ ☆ ╮♞ last won the day on December 26 2017

♞ ツ ㄨ TorNeyDo7 ㄨ╰ ☆ ╮♞ had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About ourselves
Learn more about ♞ ツ ㄨ TorNeyDo7 ㄨ╰ ☆ ╮♞

 • Rank
  The Original
 • Birthday 11/14/2000
IPS Skin designed for PLM
×