Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

♔ Nihan Soydere ♔
Girl
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Noile gadgeturi au fost prezentate în cadrul târgului de tehnologie CES 2018. Sony Europa anunță o nouă gamă de televizoare 4K HDR, concepută pentru a oferi contrast, culori si claritate îmbunătățite. Seriile AF8 si XF90 sunt cele mai noi opțiuni, special create pentru a valorifica la maximum continutul 4K HDR. In 2017, Sony a introdus o nouă gamă de televizoare 4K HDR OLED, sub umbrela brandului BRAVIA, oferindu-le clienților posibilitatea de a achiziționa un televizor cu opțiuni premium. Seria BRAVIA OLED A1 s-a remarcat datorită desginului One Slate - care reuneste o calitate exceptională a imaginii, obținută cu ajutorul ecranului OLED - și a tehnologiei Acoustic Surface™, care permite redarea sunetului direct din ecran. Dezvoltând aceste inovații, Sony extinde gama BRAVIA OLED, oferind televizoare premium de ultimă generație, unui public mai larg. Noua gamă AF8 beneficiază de procesorul Sony 4K HDR Extreme si tehnologia Acoustic Surface, oferind o calitate superioară de redare a sunetului și imaginii. Fiind dotată cu tehnologia OLED TV, gama AF8 oferă o experiență vizuală îmbogățită datorită negrului intens și a unghiului de vizualizare marit. Sony a obținut un control precis al celor peste 8 milioane de pixeli OLED, pentru crearea unei imagini de o claritate superioară 4K HDR, în vreme ce tehnologia Acoustic Surface permite redarea sunetului direct din ecran, creând o experiență de divertisment centrată pe o singură imagine, datorită conceptului One Slate, care elimină toate difuzoarele aflate la vedere. Datorită suprafeței mici de contact, AF8 poate fi instalat cu usurință aproape oriunde. In plus, Sony a dezvoltat gama de ecrane TV LCD, pentru a raspunde exigențelor consumatorilor pentru o varietate mai mare de ecrane și televizoare premium 4K HDR. Noua gamă XF90 este echipată cu procesorul X1 Extreme, iar modelele vor fi disponibile cu diagonala de 75’’, 65’’, 55’’ sau 49’’.
 2. Facebook Messenger a primit un update în ce privește dimensiunea imaginilor ce pot fi trimise. Până acum, imaginile primeau un resize la 2048×2048 pixeli, iar Facebook urcă rezoluția la 4096×4096 pixeli. Multe smartphone-uri au camere de 12 Megapixeli – 4000×4048 pixeli, iar noua dimensiune a imaginilor din Facebook Messenger pică cumva la fix. Au început a oferi acest feature pe Android și iOS în țări precum SUA, Canada, Franța, Australia, Marea Britanie, Singapore, Hong Kong, Japonia și Coreea de Sud. Mă aștept să avem și în România, în câteva zile sau săptămâni. Să vedem dacă Facebook se gândește să facă ceva și cu compresia fotografiilor și clipurilor video din rețeaua socială principală. Câteva exemple:
 3. Mai multe modele de iPhone au primit un update software ce reduce frecvența procesorului și acceleratorului grafic spre a prezerva starea acumulatorului încorporat. Este vorba de iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus și iPhone SE. Compania americană a recunoscut problema, și-a cerut scuze printr-o scrisoare oficială către clienții săi, iar acolo au adus și informații legate de modul în care încearcă să rezolve această problemă. 1. Costul schimbării unui acumulator pe întreg anul 2018 coboară de la 79 dolari la 29 dolari, reducere de 50 dolari pentru această operațiune. Mă aștept să avem aceeași politică la nivel global și nu doar în SUA; 2. Este pregătit un update software pentru iOS care să ofere informații legate de starea acumulatorului și cum este afectată performanța dispozitivului; 3. Apple lucrează astfel încât să reducă situațiile în care telefonul se oprește în mod neașteptat, dar și să ofere un management mai bun la nivel de procesor, GPU etc / performanță. Personal, cred că o altă soluție ar fi fost mult mai valabilă și corectă. Apple ar trebui să investească alături de partenerii săi astfel încât să dezvolte un acumulator mai performant, cu densitate mai mare și rezistență ridicată întinsă pe mai mulți ani de zile. Plus că am impresia că mai degrabă avem o problemă software legată de modul în care este gândit iOS și nu neapărat o problemă hardware dată de acumulator.
 4. Am luat la cunostinta! Voi fi si eu prezenta si cu Kemal Soydere!
 5. Sfârşitul de an vine cu o veste excelentă pentru deţinătorii smartphone-ului ASUS Zenfone 4. Producătorul taiwanez a anunţat că de câteva ore utilizatori din întreaga lume au început să primească notificări legate de disponibilitatea celei mai noi iteraţii Android prin FOTA – firmware over-the air. Dacă nu aţi primit încă notificare, verificaţi în zona Update Software din setări. Update-ul va veni treptat la toată lumea, deci timpul de aşteptare poate varia de la câteva ore, până la câteva zile. Printre cele mai importante noutăţi aduse de Zen UI bazat pe Android 8.0 Oreo regăsim: reîmprospătare a interfeţei: aerisire şi mult mai „user friendly”; scăderea aplicațiilor ce rulează în background; Picture-in-Picture – 2 aplicații pe același ecran; notificări îmbunătățite ce permit și preluarea de comenzi; Android Instant Apps – aplicații ce le deschizi direct în browser; consum de energie scăzut indiferent de activitățile derulate; emoji redesenați, peste 60 de elemente noi.
 6. Corsair ST100 pare un banal stand de căști cu un aspect ceva mai neutru decât al majorității standurilor de căști de pe planeta asta. In realitate, însă, ascunde și alte chestii și am să vă povestesc în cele ce urmează despre fiecare caracteristică a acestui stand si de ce a ajuns să fie standul meu preferat.

Community Reputation

2 Neutral

About ourselves
Learn more about ♔ Nihan Soydere ♔

 • Rank
  Recrut
IPS Skin designed for PLM
×