Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

Mr.Malone
Administrator
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

 1. Nup, arkan
 2. Salut, Nu prea cred că poți să le răspunzi la întrebări din următoarele motive : Ts-ul nostru nu are gradul de Administrator Dacă te referi la Owner, nu se oferă astfel de grad, doar prin donații și vechime Nu avem nevoie de oameni care ”fac ts-uri” ci de oameni ce administrează un TS și știu cu ce se mănâncă Pentru început ai la dispoziție gradul de assistant timp de 3 zile, după această perioadă dacă nu ai nicio activitate, îl vei pierde.
 3. Propunerea ta sună interesant, și de ce să nu încercăm.
 4. Il am deja , eventual pentru avion Este adevarat ca anul asta facem minim 2000 de membrii pe forum ?
 5. plec in vacanta prelungita :bo:

 6. Hai ca ti-ai pus tu semnătura 😏 iti dau un 8,50
 7. Grea intreabarea, dar, viata e scurta, trebuie traita din plin, imi iau 10 araboaice si petrec pana seara. Ce ai face daca maine ai afla ca esti singur pe Pamant?
 8. Arkaneee n-ai semnătură mă tatăă mulțumesc de apreciere
 9. 7,5 :> e okey cat de cat
 10. Au fost adăugate in sectiunea de emotiocane "admin" . Pot fi utilizate prin comenzile "/tc" ":pro" ":contra" ":acceptat" ":respins: Iti multumim Exty.
 11. Regulament oficial al serverului TS.POWERLEGION.RO && TS.LEGIONROMANIA.XYz 1. Sunteti obligat ca limbajul in cadrul serverului TS.POWERLEGINO.RO sa fie unul de natura civilizata iar injuraturile cat si cuvintele jignitoare nu pot fi tolerate la randul lor. 2. Aplicarea in staff-ul serverului se face doar prin cerere pe forum sau prin adresarea directa la una dintre sedintele oficiale cu mebrii neclasificati in administratie. 3. Administratia isi rezerva dreptul de a-si selecta membrii, astfel utilizatorii cu varsa mai mica de 14 ani sunt rugati sa paraseasca incinta serverului. 4. Orice admin principal al canalului pe care il detine are dreptul de a-si selecta colectivul si de a-si impune propriile reguli. 5. Tentativele de amenintare FLOOD/EXPLOIT/KEYLOGGER/SCRIPT si altele, sunt penalizate automat cu ban de la 1H pana la BAN PERMANENT. 6. RECLAMELE catre alte servere/comunitati nu sunt tolerate de catre administratie. 7. Fetele sunt respectate pe serverul nostru, de aceea au dreptul la gradul ~ Girl ~. Acordarea acestui grad fara ca persoana respectiva sa nu fie de gen feminin duce la penalizare grava. 8. Comportamentul nejustificat pe canale, duce la in mod automat la penalizare. 9. Conturile nevalidate, nu au dreptul la a fi validate de catre o alta persoana din staff. 10. Materialele pornografice sau care aduc jigniri la adresa altor persoane vor fi penalizate si eliminate de pe server. 11. Staff-ul serverului are obligatia de a pastra ordinea si atmosfera cat mai calma. 12. Administratia PowerLegion isi rezeva dreptul de a edita in orice moment regulamentul. Cu respecte, ADMINISTRATIA POWERLEGINON Last edit: 14.10.2017
 12. Numele topicului trebuie sa fie : [ RECLAMATIE ] Numele vinovatului 1. Numele real : 2. Nick-Name : 3. Unique ID-ul tau: 4. Pe cine vrei sa reclami si motivul : 5. Dovada :
 13. 1. Accesați LINK 2. Dați click pe butonul ”validează” și veți primi un cod de verificare pe care îl veți introduce după citirea regulamentului. 3. După ce ați citit regulamentul bifați căsuța prin faptul că vă asumați conseciințele în nerespectarea acestuia. 4. La final contul dvs va fii validat și veți avea toate accesele de care aveți nevoie. Odată cu activarea contului veți avea accesul : La accesarea canalelor fără parolă; Setarea unu avatar fără limite; Setarea propriei descrieri; De a putea vorbii pe canale; De a scrie în privat; De a da poke; La suportul tehnic al TeamSpeak-ului.
 14. 1. Numele : 2. Unique ID: 3. Dovada banului(screenshot) : 4. Numele adminului care te-a banat : 5. Durata banului : Daca cererea nu va corespunde cu aceast model , cererea ta va fi respinsa !
 15. Pentru a solicita un grad pe serverul nostru de TeamSpeak este nevoie să deschideți un topic cu numele : [ CERERE GRAD ] NUMELE DVS Iar continutul trebuie sa respecte următorul mode : 1. Numele : 2. Varsta : 3. Unique ID: 4. Experienta : 5. Pentru ce grad vrei sa aplici? : 6. De ce vrei acest grad? : 7. Cum vei ajuta comunitatea? : 8. Ai citit regulamentul? :

Community Reputation

8 Neutral

About ourselves
Learn more about Mr.Malone

 • Rank
  Fruntaş

Recent Profile Visitors
940 profile views

IPS Skin designed for PLM
×