Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

Asistență Server

Sign in to follow this  

Zonă dedicată serverelor comunității. Aici vă puteți afilia serverul în cadrul comunității dar şi cere ajutor pentru plugin-uri sau addons-uri. Server-ele afiliate beneficiază de unele facilități gratuite.

Subforums

 1. 12

  Cereri DNS

  Dacă deții un server de joc hostat la una din cele mai cunoscute și bune firme de hosting poți să faci o cerere DNS, iar un administrator/co-administrator se va ocupa cât mai rapid.

 2. 1

  Oferte Admine

  Cu un singur post poți să prezinți oferta de admini de pe serverul tău sau să ceri admin pe un server din comunitatea POWER LEGION România.

 3. 1

  Deschid / Vând Server

  Dacă doreşti să anunți deschiderea unui server in comunitatea noastră , sau să vinzi un server , aici este locul potrivit.

 4. 3

  Forum Management

  În acest sub-forum puteți posta de fiecare dată când doriți să editați/adăugați ceva la categoria dumneavoastră de server !

0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Sign in to follow this  
IPS Skin designed for PLM
×