Jump to content
PowerLegion
Romania
PowerLegion Community este o comunitate destinata iubitorilor de CS 1.6 dar si in special CS:GO. Aceasta comunitate isi propune sa uneasca cat mai multe persoane, pentru a forma un colectiv cat mai mare, o familie. Unde ne putem bucura impreuna de un gameplay adevarat.

Join Our servers

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Yesterday
  2. Last week
  3. Earlier
  4. Nup, arkan
  5. Stiti ca in 2018 schimbarea bateriei unui iPhone costa mai putin, datorita unui scandal in care Apple a fost implicat, pentru ca limitau puterea de procesoare atunci cand bateria se degrada. Ei bine, oferta a fost doar pana la final de 2018, de la anul o sa coste mai mult. Pretul oficial pentru orice baterie de iPhone a fost de 39$ pana in decembrie 2018. In Romania, la iStyle spre exemplu, pretul a scazut la 200 lei cu tot cu manopera. Din 2019 preturile oficiale vor fi urmatoarele: $49: iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 si iPhone 8 Plus $69: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR si iPhone X $79: Alte modele Practic, pretul creste cu 10 de dolari pentru modelele vechi. In Romania asta inseamna 10 Euro, deci probabil vreo 50 de lei. Cu alte cuvinte, daca bateria voastra a scazut mult in capacitate (puteti verifica asta in Setari -> Baterie -> Battery Health) atunci probabil ca veti dori sa o schimbati anul acesta.
  6. Salut, Nu prea cred că poți să le răspunzi la întrebări din următoarele motive : Ts-ul nostru nu are gradul de Administrator Dacă te referi la Owner, nu se oferă astfel de grad, doar prin donații și vechime Nu avem nevoie de oameni care ”fac ts-uri” ci de oameni ce administrează un TS și știu cu ce se mănâncă Pentru început ai la dispoziție gradul de assistant timp de 3 zile, după această perioadă dacă nu ai nicio activitate, îl vei pierde.
  7. 1. Numele :Cretu Alexandru (xarte pe ts) 2. Varsta :17 3. Unique ID:u1AjuYZrnSd1ePd6aD5/N/iepDA= 4. Experienta :1-2 ANI.. (Stiu sa fac server de ts/am facut servere de ts) 5. Pentru ce grad vrei sa aplici? :Administrator 6. De ce vrei acest grad? :Vreau sa dezvolt ts-ul/comunitatea,sa ajut "oamenii" noi veniti pe acest ts si pe comunitate.. sa le pot raspunde la anumite intrebari legate de comunitate/ts etc 7. Cum vei ajuta comunitatea? :reclama,fb (sunt moderator pe un grup de facebook cu 10000 de membrii) (STEAM) (STEAM GROUPS) ETC 8. Ai citit regulamentul? :Bineinteles
  1. Load more activity
IPS Skin designed for PLM
×