Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surpriză de proporții la Hamburg! Franța e noua campioană mondială la handbal feminin!
#1

Franţa este noua campioană mondială la handbal feminin, după ce a reuşit să învingă cu scorul de 23-21 (11-10) selecţionata Norvegiei, deţinătoarea titlului, în finala CM 2017, disputată duminică la Hamburg (Germania). Acesta este al doilea titlu mondial din istoria handbalului feminin din Hexagon, după cel cucerit în 2003.


A fost al treilea duel între cele două reprezentative în ultimul act de la un Campionat Mondial și, pentru prima dată, Franța a avut câștige de cauză. Norvegia s-a impus în finalele din 1999 și 2011.


În lotul Franţei se află și două jucătoare de la CSM Bucureşti: Gnonsiane Niombla şi Camille Ayglon. Cea mai bună marcatoare a partidei a fost norvegianca Nora Mork, autoare a 8 goluri.


Medalia de bronz a revenit echipei Olandei, care a învins cu 24-21 (14-8), formaţia Suediei, în meciul pentru stabilirea ocupantei locului al treilea, care a avut loc tot la Hamburg.


Naţionala României a încheiat Campionatul Mondial pe locul 10, după ce a fost eliminată în optimi de reprezentativa Cehiei (27-28).


 


[Image: MDYwJmg9NTk2Jmhhc2g9Mjk4MmI0NjIyYTRjZDhl....thumb.jpg]Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.