Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vacanța s-a încheiat pentru CSM Bucureşti. "Fiecare meci va fi ca o finală"
#1


Handbalistele de la CSM București au revenit cu ambiţii mari la antrenament. Campioana debutează în 2018 în Cupa României, la meciul cu AHCM Slobozia, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, vineri, de la 17:30.
Vacanța s-a încheiat pentru handbalistele de la CSM București! Cele mai bune jucătoare din România au revenit la antrenamente sub comanda lui Helle Thomsen. Până la duelurile tari din Liga Campionilor, echipa din capitală începe 2018 în direct la Digi Sport 1, vineri, de la 17:30, în meciul din optimile Cupei României, cu AHCM Slobozia.
"Este bine că ne-am întors la antrenamente, este bine să le văd pe toate fetele, aşteptăm antrenamentele şi meciurile" a declarat Helle Thomsen.
În sezonul trecut, CSM Bucureşti a câştigat Cupa României, după ce a învins-o în finală pe SCM Craiova. "Cu toată ambiţia pe care o avem pentru această parte a sezonului, trebuie să câştigăm şi să o facem uşor. Nu că Slobozia ar avea o echipă slabă, dar, dacă vrem s-o învingem pe Gyor, trebuie să trecem uşor de Slobozia" a declarat Camille Ayglon.
Cristina Neagu e conștientă că pentru CSM urmează o perioadă extrem de dificilă, însă știe care e strategia câștigătoare. "Ne așteaptă niște meciuri de foc, din punctul meu de vedere fiecare meci va fi ca o finală. Nu cred însă că trebuie să fim în vârf de formă în momentul de față. Trebuie să jucăm bine, să încercăm să obținem cât mai multe puncte, dar nu să obținem vârful de formă în luna ianuarie, ci mai târziu" a precizat cea mai bună handbalistă din România.
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.