Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suporterii decid! Cristina Neagu, candidată la handbalista anului 2017
#1


Cristina Neagu (29 de ani) continuă să se mențină în topul celor mai valoroase și populare jucătoare de handbal din lume din ultimii ani. Sportiva celor de la CSM București are șanse considerabile de a fi desemnată, pentru a treia oară la rând, cea mai bună din lume, chiar dacă are candidate pe măsură.
Oficialii Federației Europene de Handbal au realizat un sondaj, chiar pe site-ul forului, prin care îi îndeamnă pe suporteri să-și aleagă sportiva anului 2017. Printre cele nouă candidate se află, evident, și numele sportivei noastre. Alături de Neagu, în competiție au mai intrat Amanda Kurtovic, Katarina Bulatovic, Nora Mork, Anita Gorbicz, Meline Nocandy, Karolina Kudlacz-Gloc, Ana Gros și Iveta Luzumova
 

CLICK AICI pentru a vota cea mai bună jucătoare de tenis din lume din 2017
Jucătoarea din România a intrat și în cursa pentru "cel mai bun din inter" din anul 2017, într-o anchetă realizată de portalul Handball Planet. Contracandidatele Cristinei Neagu sunt olandeza Lois Abbingh, de la Issy Paris Hand, fostă jucătoare la HCM Baia Mare, croata Andrea Penezic (Vardar Skopje/Macedonia) şi norvegianca Veronica Kristiansen (FC Midtjylland/Danemarca).
Cristina Neagu a fost aleasă de două ori cea mai bună handbalistă a lumii, în această anchetă, în 2015 şi 2016. În schimb, Heidi Loke are trei titluri (2011, 2013, 2014), iar unguroaica Zsuzsanna Tomori s-a impus în 2012. Neagu a fost desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii de către Federaţia Internaţională de Handbal (2010, 2015, 2016).
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.