Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câtă iubire pentru cea mai bună handbalistă a lumii! Neagu, asaltată de fani la Zalău
#1


Cristina Neagu este cea mai iubită handbalistă a lumii: a fost desemnată jucătoarea anului 2017 de către fani într-un sondaj EHF. Fanii au votat-o, iar la Zalău au umplut sala doar ca să o vadă jucând și să îi ceară autografe.
Liderul naționalei de handbal feminin a României a marcat cele mai multe goluri (9) în meciul câștigat cu 30-24 de campioana CSM București la Zalău, unde antrenorul Gheorghe Tadici a răbufnit la adresa arbitrului, atât în timpului unui time-out cu jucătoarele sale, cât și la final (VIDEO). La finalul partidei, Cristina Neagu (29 de ani) a fost asaltată de zeci de fani, mulți dintre ei copii, pentru poze și autografe.
"Nu am am decât cuvinte de mulțumire. Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că oamenii mă urmăresc. Am fost puțin surprinsă să văd că în fiecare oraș sunt foarte iubită. Sunt mândră și încerc să stau cu fanii atât cât pot, pentru că trebuie să fac și recuperare. Mă simt mândră când văd că atâția oameni mă iubesc în țară", a spus Cristina Neagu, la finalul meciului HC Zalău - CSM București 24-30.
Neagu a adunat 52% din voturile fanilor în sondajul realizat de EHF pentru desemnarea celei mai bune jucătoare a lumii. Singura care s-a apropiat de ea a fost Anita Gorbicz, vedeta de la Gyor și de la naționala Ungariei, care a primit 38% din voturi.
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.