Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nu a calificat România la CM, dar vrea să meargă în Rusia. Unde şi-a depus Daum CV-ul
#1

Christoph Daum a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018 cu naţionala României, dar încă speră să fie prezent în Rusia.


Fostul selecţioner al "tricolorilor" şi-a depus CV-ul pentru postul de antrenor al Australiei, anunţă sbs.com.au.


Tehnicianul de 64 de ani are parte de concurenţă puternică. Fostul antrenor al lui Bayern Munchen şi al naţionalei SUA, Jurgen Klinsmann, este de asemenea pe lista "cangurilor".


Sursa citată, care aminteşte de eşecul de pe banca României şi problemele pe care germanul le-a avut în trecut în afara fotbalului, susţine că Daum ar fi o soluţie mai ieftină decât Klinsmann, dar mai scumpă decât australianul Graham Arnold.


Pentru a-i convinge pe oficialii federaţiei australiene, Daum i-a informat că îşi doreşte un job pe termen lung, nu vrea doar să profite de oportunitatea de a fi prezent la turneul final.


Australia s-a calificat la Cupa Mondială după ce a trecut la barajul intercontinental de Honduras (0-0, 3-1). La scurt timp, selecţionerul Ange Postecoglou a demisionat, susţinând că nu are energia necesară de a continua.


La Mondialul de anul viitor, Australia face parte din Grupa C, alături de Franţa, Peru şi Danemarca.


 


[Image: MDYwJmg9NTk2Jmhhc2g9NDc2NDk2NTA1Y2I4OTcz....thumb.jpg]Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.