Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Counter-Strike 1.6
#1

<p style="color:#222222;">
<b>Counter-Strike</b> este un mod al cunoscutului joc video 
Half-Life
 ce face parte din clasa jocurilor 
First-Person Shooter
 (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de 
Minh Le
 și Jess Cliffe. Acest mod a fost dezvoltat într-o serie de variante de la lansarea originală, ce conține în prezent <i>Counter-Strike Condition Zero</i>, 
<i>Counter-Strike Source
</i> și Counter-Strike pentru platforma 
Xbox
. Ultima versiune a acestui joc este <i>Counter-Strike Global Offensive.</i>
<p style="color:#222222;">
Semne ale influenței majore pe care Counter-Strike o exercită pot fi văzute în apariția unor mod-uri pentru jocuri ca 
<i>Quake III Arena
</i>
<i>Unreal Tournament
</i> și alte FPS-uri ca <i>Global Operations</i>, <i>America's Army</i>, 
Call of Duty
, <i>True Combat Elite</i> și multe altele.
<p style="color:#222222;">
Din luna mai a anului 2006 până în prezent Counter-Strike este cel mai jucat FPS din lume. În anul 2002 erau peste 30.000 de servere populate pe Internet pentru Counter-Strike, al doilea fiind <i>Unreal Tournament</i> cu aproximativ 9.800 de servere. În 2004 statisticile GameSpy arătau că peste 85.000 de utilizatori jucau simultan Counter-Strike, iar în 2006, <i>Steam</i> arată cu regularitate că 200.000 de utilizatori joacă Counter-Strike.
<p style="color:#222222;">
 <p style="color:#222222;">
În Counter-Strike jucătorii trebuie să aleagă între teroriști și forțele speciale anti-tero, fiecare opoziție având 4 tipuri de jucători diferiți.
<p style="color:#222222;">
Fiecare jucător primește inițial o sumă de bani setată de administratorul server-ului, cu care poate cumpăra echipamente ($800 pe modul Competitive). Ei primesc inițial un pistol (Heckler & Koch USP 45 pentru anti-tero și Glock 18c pentru teroriști).
<p style="color:#222222;">
La începutul rundei, jucătorii nu se pot deplasa sau trage pentru câteva secunde, în acest timp ei pot cumpăra armament și echipamente.
<p style="color:#222222;">
Echipele sunt puse la poziții diferite, de multe ori baze sunt plasate la capetele opuse ale hărții.
<p style="color:#222222;">
Membrii echipei primesc bonusuri în bani dacă ucid un membru oponent, dacă salvează un ostatic, dacă membrul este terorist și plasează o bombă sau dacă membrul este anti-tero și dezamorsează bomba. De asemenea el primește la următoarea rundă mai mulți bani dacă echipa respectivă câștigă.
<p style="color:#222222;">
Jucătorii uciși în luptă intră în mod de spectator unde pot "zbura" liberi dar nu pot comunica cu cei vii (excepție dacă acest lucru este setat de administrator în consolă). La începutul rundei următoare, ei primesc din nou echipamentul inițial.
<p style="color:#222222;">
Obiectivele ambelor echipe diferă de tipul de hartă ales.
<p style="color:#222222;">
Tabela de scor arată scorul echipelor conform statisticilor pentru fiecare jucător numele, scorul (câți jucători a ucis), deaths (de câte ori a murit) și ping-ul (sau LAG-ul în milisecunde). Tabela de scor indică de asemenea și dacă un jucător este mort, VIP, sau ține bomba, deși echipa opusă nu poate vedea decât dacă jucătorul este mort (sau dacă este VIP numai pe unele servere).
<p style="color:#222222;">
 <p style="color:#222222;">
Deși Counter-Strike este menit a fi mai realistic decât FPS-urile futuristice ca și 
<i>Quake III Arena
</i> și 
<i>Unreal Tournament
</i>, el păstrează rapiditatea și simplitatea acțiunii pierzând calitatea detaliilor. Pentru a ucide un jucător nu sunt necesare decât câteva lovituri, iar loviturile nu au impact asupra abilității de a fugi și a sări, permițând unui jucător să fie rănit dar să se comporte la fel ca unul care nu este rănit. Și se face respawn (renaște).
<p style="color:#222222;">
 <p style="color:#222222;">
Counter-Strike este popular datorită culturii ce îl înconjoară, care include tot de la jucători profesioniști și ligi de Counter-Strike până la cheating excesiv și comportamente de tot felul. Unele echipe profesioniste de Counter-Strike numite clanuri câștigă mulți bani prin jocurile Counter-Strike. Cele mai concludente sunt Ninjas in Pijamas, Na'Vi, FNatic, Dignitas, Envyus,Kinguin etc.
<p style="color:#222222;">
 
Counter-Strike este un mod de Half-Life <font color="#ffffff">care a adunat în jurul său o comunitate de scripteri și moderatori. Unele mod-uri adaugă boți, iar altele înlătură unele caracteristici, iar unele oferă o flexibilitate și un control al unui administrator mult mai mare asupra server-ului său. Cele mai cunoscute sunt Metamod, AMX Mod/AMX Mod X. Sunt unele moduri care pot afecta gameplay-ul serios cum ar fi Zombie Horde, Gun Game și multe altele.</font>
 
[Image: Cs_logo.png]  
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.