Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fost prezentată arma cu care Putin vrea să oprească huliganii la Campionatul Mondial din Rusia
#1

Rusia a intrat cu pregătirile pe ultima sută de metri pentru Campionatul Mondial din 2018. Pentru că mulți fani din toată lumea se vor gândi de două ori dacă vor merge în CM 2018, după ce la Europeanul de anul trecut, grupuri organizate de ultrași ruși, antrenați în sporturi de contact, i-au bătut pe englezi, pe străzile din Marsilia, oficialii ruși vor să facă tot posibilul pentru a împiedica violențele. În acest final de an, rușii au prezentat arma cu care Putin vrea să-i oprească pe huligani.


Compania Kalashnikov Concern, cea care produce 95% din armele rusești și aprovizionează alte 27 de țări, a construit și dat spre folosință "Scutul" sau "Schit", un vehicul cu care politiștii ruși vor putea să evite confruntările violente. Camio


nul este dotat cu tunuri de apă și gaz, blindate și este proiectat pentru a putea opri sute de scandalagii, precizează presa internațională. Vehiculul este blindat și are un scut care poată adăposti 38 de politiști și își poate modifica forma în funcție de strada pe care opereză.


Președintele Vladimir Putin a promis o Cupă Mondială fără incidente și are în plan o serie de măsuri care să reducă considerabil riscul apariției incidentelor între suporteri. Dronele și dispozitivele asemănătoare vor fi interzise în zonele unde sunt programate meciuri, identitatea tuturor celor care vor asista la meciuri va fi controlată cu strictețe, comercializarea băuturilor alcoolice va fi interzisă în multe locuri,iar numărul oamenilor de ordine din trenuri sau mijloace de transport în comun va fi mărit considerabil.


[Image: Jnc9NzAwJmhhc2g9MDNlMWNiNWU4NjA2MTgzMzQ1....thumb.jpg] 
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.