Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele FIFA dă asigurări înainte de CM: "Dacă ar exista o problemă serioasă de dopaj, am şti"
#1


"Dacă ar exista o problemă serioasă de dopaj în fotbal, noi am şti", a afirmat preşedintele FIFA, Gianni Infantino, în timp ce Rusia, organizatoarea Cupei Mondiale din 2018, implicată într-un amplu scandal de dopaj de stat, se confruntă cu un val de sancţiuni împotriva sportivilor săi.
Cum în ultimele zile Rusia şi-a văzut mai mulţi sportivi suspendaţi şi rămaşi fără medaliile de la Jocurile Olimpice de la Soci din 2014, s-a confruntat cu prelungirea suspendării propriei agenţii antidoping şi a federaţiei de atletism, planând, de asemenea, incertitudinea legată de viitoarea sa participare la JO de iarnă de la Pyeongchang din 2018 (9-25 februarie), preşedintele FIFA a îndemnat la susţinerea ţării gazdă a Cupei Mondiale în ce priveşte fotbalul.
"Dacă ar exista o problemă serioasă de dopaj în fotbal, am şti, fie că este în Rusia sau în orice altă ţară a lumii", a precizat preşedintele instanţei mondiale a fotbalului în cadrul unei conferinţe de presă la Palatul Kremlin, înaintea tragerii la sorţi a grupelor Mondialului 2018.
"Până acum, toate testele pe care le-am făcut au fost negative. Iar aceste controale nu sunt realizate în Rusia. Ele au fost făcute în afara Rusiei, nu de ruşi", a mai spus preşedintele FIFA, precizând că pe viitor, "dacă se va dovedi că cineva a comis o violare a regulamentelor sau s-a dopat, vor exista sancţiuni".
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.