Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gianni Infantino, cucerit de ruși: "Cupa Mondială din 2018 va fi cea mai bună din istorie"
#1


Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, s-a declarat convins că Mondialul din Rusia din 2018 va fi "cel mai bun din istorie", vineri, cu câteva ore înaintea tragerii la sorţi a grupelor turneului final de la Palatul Kremlin, informează agenţia EFE.
"Sunt convins că Mondialul din Rusia va fi cel mai bun din istorie. Aceasta este misiunea noastră, să organizăm cea mai bună Cupă Mondială. Din ce am văzut, pot să spun că totul este pregătit, iar ce încă nu va fi gata în curând", a afirmat Infantino în faţa presei.
 

Preşedintele FIFA a mai afirmat că Mondialul din Rusia este "special" şi "unic" şi a reafirmat implicarea tuturor factorilor, de la preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, la voluntari.
Infantino a calificat drept "incredibil" stadionul Lujniki, unde se va disputa meciul inaugural al Cupei Mondiale şi marea finală, şi a îndemnat la mai multă toleranţă în privinţa relaţiei cu Rusia sau cu lumea arabă, reamintind că şi Occidentul are lucruri de care să se ruşineze.
"Fotbalul este magie şi pasiune. Fotbalul poate schimba multe lucruri şi are posibilitatea de a face posibil ca oamenii să simtă lucruri diferite despre ţările lumii. Toată lumea care va veni în Rusia, va fi binevenită", a adăugat preşedintele instanţei mondiale a fotbalului.
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.