Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schimb tare de replici între Buffon şi Rakitici » Reacția genială a portarului, după ce croatul s-a oferit să-i cedez...
#1


După ce Italia s-a văzut învinsă de Suedia în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018, Gianluigi Buffon, portarul squadrei azzurra, a anunţat cu ochii în lacrimi că se retrage de la naţională, iar acest lucru i-a impresionat chiar şi pe rivalii săi.
Ivan Rakitici şi Jordi Alba au vorbit în termeni laudativi despre goalkeeper-ul italian, la conferinţa de presă de dinaintea meciului dintre Juventus şi Barcelona, iar primul chiar a declarat că şi-ar dori să-i cedeze locul lui Buffon la turneul final din Rusia, dacă acest lucru ar fi posibil.
"Aş renunţa la participarea mea la Campionatul Mondial pentru el. Când îl vezi plângând, îţi vine să o faci şi tu. Un jucător precum el nu poate să îşi ia la revedere într-un asemenea fel", a declarat Rakitici, mijlocaşul croat al catalanilor, potrivit Goal.
Nici colegul său de la Barcelona, Jordi Alba, nu s-a lăsat mai prejos şi l-a catalogat pe Gigi Buffon drept "cel mai bun portar din istorie".
Declaraţiile măgulitoare ale acestora au ajuns la urechile italianului şi acesta le-a dat o replică amuzantă celor doi, într-o postare pe twitter:
"Dragă Ivan Rakitici, ca portar aş mai putea juca, dar să joc ca mijlocaş la naţionala Croaţiei în locul tău nu pare o idee prea bună; o spun spre binele tău. Lăsând gluma la o parte, vorbele tale au fost un dar minunat. Îţi mulţumesc ţie şi lui Jordi Alba, iar tricoul meu vă aşteaptă."
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.