Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I-a calificat la CM și după o săptămână a plecat! Decizie surprinzătoare luată de un selecționer
#1


Antrenorul Ange Postecoglou și-a dat demisia din funcția de selecționer al naționalei Australiei.
În vârstă de 52 de ani, Postecoglou a luat această decizie la numai o lună după ce i-a calificat pe "canguri" pentru a patra oară consecutiv la un Campionat Mondial. El a motivat prin faptul că acum era momentul potrivit să părăsească banca tehnică selecționatei Australiei.
"Dupa o gândire amănunțită am hotărât că această călătorie ca antrenor al Australiei va lua sfârșit! Așa cum am spus de mai multe ori, acesta a fost cel mai mare privilegiu al vieții mele, probabil nu și ultimul, dar în același timp, știu că este timpul potrivit pentru mine (să plec) și aceasta este decizia corectă", a mai spus Postecoglou în cadrul unei conferințe de presă.
Președintele Federației Australiene de Fotbal, David Gallop, care s-a declarat dezamăgit de decizia antrenorului născut în Grecia, însă cu cetățenie australiană, i-a mulțumit acestuia pentru cei patru ani petrecuți pe banca tehnică a "cangurilor".
"Sunt foarte dezamăgit de faptul că el nu va veni în Rusia. Sunt dezamăgit și un pic luat prin surprindere, dar am înțeles că el a ajuns la un punct la care își dorește să facă ceva diferit", a spus Galop.
Postecoglou a preluat functia de selecționer al Australiei în octombrie 2013. El a mai pregătit printre altele formațiile de primă ligă australiană South Melbourne și Brisbane Roar.
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.