Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cozmin Guşă, preşedintele FR de Judo, trage concluziile după 2017. "Mizam pe noul val, dar nu aşteptam neapărat rezu...
#1


Preşedintele Federaţiei Române de Judo (FRJ), Cozmin Guşă, a declarat pentru AGERPRES, că 2017 nu a fost un an bun din punct de vedere al rezultatelor seniorilor, însă a subliniat revirimentul loturilor de juniori şi tineret.
"În plan sportiv nu a fost un an bun, dar a fost mulţumitor. Am avut obiectiv o medalie la Campionatele Europene pe care l-am îndeplinit. Obiectivele nu au fost mai mari din cauza accidentării, respectiv a retragerii unor campioni marcanţi, şi mă refer la Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu.
La Campionatele Mondiale nu ne-am dus neapărat cu gândul la medalii decât la o singură categorie, +100 kg, acolo unde din păcate Daniel Natea a traversat o perioadă mai complicată. Nu s-a simţit bine atunci, dovadă că de atunci nu a mai intrat în competiţii şi nu a putut să evolueze la valoarea pe care el o are. La 48 kg a fost ceva ghinion, dar asta a fost doar o mică supărare. Important este că noi construim pentru viitor.
Sunt mulţumit că sportivii şi antrenorii s-au înhămat la muncă şi asta s-a văzut în cupele europene unde au participat. Mizam pe noul val, dar nu aşteptam neapărat rezultate în acest an, ci pe la mijlocul lui 2018. În schimb s-a văzut în acest an un reviriment la nivel de juniori şi tineret şi probabil în acest ciclu olimpic vor merge în crescendo", a spus preşedintele.
Cozmin Guşă a adăugat că marea realizare a federaţiei în 2017 este numirea japonezului Kohei Oishi în funcţia de antrenor coordonator al loturilor olimpice şi naţionale de judo ale României. "Iar marea realizare de la acest sfârşit de an o reprezintă semnarea contractului cu unul dintre cei mai prestigioşi antrenori din lume, japonezul Kohei Oishi (n.r. - noul antrenor coordonator al loturilor olimpice şi naţionale de judo ale României). Care s-a apucat foarte serios de treabă şi a avut deja două cantonamente foarte eficiente în Asia în noiembrie şi decembrie", a mai spus Guşă pentru Agerpres.
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.