Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragoste si sex ... #65
#1


8 dovezi stiintifice ca... te-ai indragostit. Cum sa-ti dai seama imediat

Anumite persoane se indragostesc mult mai repede decat altele... si isi dau seama imediat ca simt fluturasi in stomac. Pentru altele, e mai greu. Ti-e greu sa accepti ca te-a "lovit" sageata lui Cupidon? Uite 8 dovezi stiintifice ca iubesti.
Il consideri special
Crezi ca alesul tau este unic? Oricine ti-ar face avansuri si oricat de multi pretendenti s-ar ivi doar pe el il ai in gand? E clar, te-ai indragostit.
Ti se pare ca nu-i altul mai bun decat el
Nimeni nu e perfect, dar cand esti indragostita, ai tendința de a trece cu vederea trasaturile negative ale cuiva si de a te concentra doar pe calitati. Dragostea este oarba uneori.
Nu esti stabila din punct de vedere emotional
Acesta este un alt semn tipic asociat dragostei. Esti o epava emotionala  care isi schimba dispozitia de la o secunda la alta. Doar cand esti indragostita ti-o iau razna sentimentele in acest fel, ppotrivit oamenilor de stiinta.
Ajungi sa faci obsesie pentru cel ales
Stim cu totii ca partenerii sunt foarte protectori unul fata de celalalt, iar aceste porniri sunt strans legate de substantele chimice secretate de corpul nostru. Cand iubim pe cineva insa, prezentam chiar caracteristici similare cu cele ale obsesiei. 
Vrei sa fii cu el tot timpul
Te urmareste sentimentul de frica de respingere cand te gandesti la cel drag? Aceste temeri si dependenta emotionala sunt semne dovedite stiintific legate de "indragosteala".
Esti dispusa sa faci orice pentru el
Atunci cand esti dispusa sa il ajuti oricum, oricand si cu orice, renunti la vechile tale obiceiuri, iti petreci timpul facand doar lucruri care ii plac doar lui e clar. Te-ai indragostit!
Il imiti
Imitarea subconstienta a partenerului este un semn sigur ca esti indragostita de acesta. Incepi sa vorbesti ca acesta, sa gesticulezi si chiar sa ii imprumuti din obiceiuri doar cand ti se aprind calcaiele.
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Us
    PowerLegion este o comunitate înfințată la începutul anului 2017. Persoanele de pe această comunitate frecventează în mare parte jocurile de tip shooter. Vă urăm o ședere plăcută și multă sănătate.