PowerLegion - Forum
I-a calificat la CM și după o săptămână a plecat! Decizie surprinzătoare luată de un selecționer - Printable Version

+- PowerLegion - Forum (https://powerlegion.ro/community)
+-- Forum: JOCURI & TIMP LIBER (https://powerlegion.ro/community/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Sport (https://powerlegion.ro/community/forumdisplay.php?fid=90)
+---- Forum: CM 2018 (https://powerlegion.ro/community/forumdisplay.php?fid=135)
+---- Thread: I-a calificat la CM și după o săptămână a plecat! Decizie surprinzătoare luată de un selecționer (/showthread.php?tid=525)I-a calificat la CM și după o săptămână a plecat! Decizie surprinzătoare luată de un selecționer - Arkan - 12-31-2017Antrenorul Ange Postecoglou și-a dat demisia din funcția de selecționer al naționalei Australiei.
În vârstă de 52 de ani, Postecoglou a luat această decizie la numai o lună după ce i-a calificat pe "canguri" pentru a patra oară consecutiv la un Campionat Mondial. El a motivat prin faptul că acum era momentul potrivit să părăsească banca tehnică selecționatei Australiei.
"Dupa o gândire amănunțită am hotărât că această călătorie ca antrenor al Australiei va lua sfârșit! Așa cum am spus de mai multe ori, acesta a fost cel mai mare privilegiu al vieții mele, probabil nu și ultimul, dar în același timp, știu că este timpul potrivit pentru mine (să plec) și aceasta este decizia corectă", a mai spus Postecoglou în cadrul unei conferințe de presă.
Președintele Federației Australiene de Fotbal, David Gallop, care s-a declarat dezamăgit de decizia antrenorului născut în Grecia, însă cu cetățenie australiană, i-a mulțumit acestuia pentru cei patru ani petrecuți pe banca tehnică a "cangurilor".
"Sunt foarte dezamăgit de faptul că el nu va veni în Rusia. Sunt dezamăgit și un pic luat prin surprindere, dar am înțeles că el a ajuns la un punct la care își dorește să facă ceva diferit", a spus Galop.
Postecoglou a preluat functia de selecționer al Australiei în octombrie 2013. El a mai pregătit printre altele formațiile de primă ligă australiană South Melbourne și Brisbane Roar.