PowerLegion - Forum
Kamil Stoch, pe urmele legendarului Sven Hannawald. Succese pe linie în Turneul celor Patru Trambuline - Printable Version

+- PowerLegion - Forum (https://powerlegion.ro/community)
+-- Forum: JOCURI & TIMP LIBER (https://powerlegion.ro/community/forum-6.html)
+--- Forum: Sport (https://powerlegion.ro/community/forum-90.html)
+---- Forum: Alte Sporturi (https://powerlegion.ro/community/forum-130.html)
+---- Thread: Kamil Stoch, pe urmele legendarului Sven Hannawald. Succese pe linie în Turneul celor Patru Trambuline (/thread-293.html)Kamil Stoch, pe urmele legendarului Sven Hannawald. Succese pe linie în Turneul celor Patru Trambuline - Arkan - 01-07-2018Polonezul Kamil Stoch a câştigat toate concursurile din acest an în Turneul celor Patru Trambuline şi a devenit al doilea săritor cu schiurile din istorie care izbuteşte această performanţă, după germanul Sven Hannawald, în 2002.
BREAKING: Kamil Stoch wins the #4hills event in Bischofshofen, becoming the first ski jumper to win all four events since Sven Hannawald. pic.twitter.com/NLT9yv5pxm
— DW Sports (@dw_sports) January 6, 2018

Kamil Stoch s-a impus sâmbătă la Bischofshofen (Austria) şi a ajuns la patru victorii în această prestigioasă competiţie. Polonezul a terminat învingător în actuala ediţie la Oberstdorf şi Garmisch-Partenkirchen (ambele în Germania), dar şi la Innsbruck (Austria).
Stoch, în vârstă de 30 de ani, dublu campion olimpic, a reuşit sâmbătă sărituri de 132,5 şi 137 m, obţinând 275,6 puncte, cu 3,2 puncte mai mult decât norvegianul Anders Fannemel. Locul trei i-a revenit germanului Andreas Wellinger.
În clasamentul general al turneului, polonezul a repetat victoria sa de anul trecut, obţinând de această dată 1.108,8 puncte. Stoch a fost urmat de Wellinger, 1.039,2 puncte, şi de Fannemel, 1.021,3 puncte.
Stoch şi este noul lider în clasamentul general al Cupei Mondiale. El îl devansează pe germanul Richard Freitag, care este accidentat.