PowerLegion - Forum
Steaua - CSU Sibiu 78-68. Au început ezitant, dar s-au impus la diferenţă de zece puncte - Printable Version

+- PowerLegion - Forum (https://powerlegion.ro/community)
+-- Forum: JOCURI & TIMP LIBER (https://powerlegion.ro/community/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Sport (https://powerlegion.ro/community/forumdisplay.php?fid=90)
+---- Forum: Baschet (https://powerlegion.ro/community/forumdisplay.php?fid=131)
+---- Thread: Steaua - CSU Sibiu 78-68. Au început ezitant, dar s-au impus la diferenţă de zece puncte (/showthread.php?tid=218)Steaua - CSU Sibiu 78-68. Au început ezitant, dar s-au impus la diferenţă de zece puncte - Arkan - 01-09-2018Steaua a câştigat derby-ul cu CSU Sibiu. Baschetbalistii roş-albaştri au început ezitant, dar s-au impus la diferenţă de zece puncte.
În duelul candidatelor la titlu in liga nationala de baschet, Steaua s-a impus în faţa lui CSU Sibiu. Superioritatea oaspeţilor din primele zece minute s-a materializat pe tabelă, printr-un avans de cinci puncte. Roş-albaştrii au întors scorul, până la pauza mare, 43-34. Stelistul Negoiţescu a ridicat spectatorii în picioare cu un coş spectaculos.
”Chiar nu contează, punctele mele, dunk-urile, nu contează, dar, atat timp cât câștigăm... Ne încălzim mai greu, suntem diesel, ne încălzim mai greu. Ceea ce e bine e că reușim, ca o echipa, să revenim”, a spus Vlad Negoiţescu de la Steaua. Avansul gazdelor a crescut în sfertul 3, iar revenirea sibienilor din final nu a influenţat rezultatul. S-a terminat 78-68 pentru roş-albaştri, după ce Steaua a marcat 21 de puncte de la linia de fault faţă de numai 10 ale oaspetilor. Americanul lui CSU, Tyler Laser, a încheiat partida cu 32 de puncte, cinci recuperări şi cinci pase decisive.
”Am jucat bine când nu am fost sancţionaţi cu aruncări libere. Nimeni nu vrea să piardă, însă diferenţa de puncte dintre noi şi Steaua nu reflectă adevărul. Noi am câştigat, noi am câştigat!”, a spus la rândul său Tyler Laser de la CSU Sibiu.
Cătălin Baciu a fost principalul marcator pentru Steaua, cu 18 puncte. Pivotul de 2 metri şi 14 centimetri şi-a mai trecut în cont cinci recuperări şi o pasă decisivă.