PowerLegion - Forum

Full Version: Selecționerul Argentinei crede că Messi e unic! "E singurul de care nu mă pot atinge"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.


Leo Messi face spectacol la Barcelona, dar realizările sale nu au fost pe măsură în ultimii ani și în tricoul naționalei Argentinei, asta deși a avut o contribuție importantă la calificarea reprezentativei sale la Mondialele din Rusia.
Jorge Sampaoli, selecționerul Argentinei, este la picioarele lui Messi și a făcut o declarație poate surprinzătoare, având în vedere că vedeta Barcelonei joacă la națională alături de alte vedete de top, precum Icardi, Di Maria sau Higuain.
"Singurul de care nu mă pot atinge este Messi. În afară de el, nimeni nu ar trebui să mai simtă asta. Nimeni nu își poate imagina lotul Argentinei fără un jucător precum Leo Messi", a spus Sampaoli, atunci când a fost întrebat despre cum va arăta lotul Argentinei la turneul final din Rusia.
Argentina s-a calificat cu emoții la Campionatul Mondial de anul viitor, după victoria cu Ecuador, 3-1, meci în care Messi a izbutit să marcheze toate golurile echipei sale.
Vineri va avea loc tragerea la sorți pentru Mondialul din Rusia. FIFA a invitat la acest eveniment mai multe vedete: Diego Armando Maradona, Carles Puyol, Diego Forlan, Gordon Banks, Cafu, Fabio Cannavaro, Laurent Blanc şi Nikita Simonian.